Beställning & betalning

För att beställa från Joyful by Joona använder du enkelt kontaktformuläret i vänstra kolumnen. Beställningsformuläret hittar du under fliken Beställning/Kontakt. Joyful by Joona tillämpar endast förskottsbetalning, vilket innebär att din beställning skickas dig så snart din betalning skett och pengarna finns på vårt bankkonto. Kontouppgifter skickas till dig i samband med din beställning.

Leverans

Leverans på smycken sker inom 1-5 arbetsdagar efter att din beställning är bekräftad och betald. Dregglisar tar mellan 3-10 dagar beroende på arbetsbelastning. Frakt tillkommer på samtliga beställningar. Utländska beställningar betalar alltid 30 kr i frakt.

Material

Joyful by Joona använder sig av silverpläterade och nickelsäkrade smyckesdelar i alla smycken, om inte annat anges. Silverpläterade smycken har inte lika lång hållbarhet som smycken i äkta silver då dessa slits naturligt med tiden och ofta har en kopparbas under silverpläteringen. För längre hållbarhet på dina silverpläterade smycken finns smyckesråd längre ned på denna sida. Andra material som också används frekvent är hematit, jade, agat, sötvattenspärlor, vaxade glaspärlor, vanliga glaspärlor, etc. Oftast anges vilket material som använts då du klickar för att läsa mer om ett specifikt smycke. Materialet i dregglisar består av mjukt och stretchigt trikåtyg och mellanlägg i frotté eller fleece.

Villkor

Joyful by Joona tillämpar ångerrätt enligt distans -och hemförsäljningslagen. Ångerrätten gäller i 14 dagar och gäller på oanvända smycken och i obrutna förpackningar. Eventuell returfrakt står du som köpare för. Meddela alltid en retur i förväg så att inga oklarheter uppstår.

Återförsäljare

Är du intresserad av att sälja mina smycken och övriga produkter? Hör av dig till info[at]joona.se

Nyhetsbrev

Är du intresserad av att få Joyful by Joonas nyhetsbrev med olika rabatter och erbjudanden? Hör då av dig till info[at]joona.se

Märk mejlet med "Nyhetsbrev".

Smyckesvård

Övrigt

Joyful by Joona bedrivs som hobbyverksamhet.